fruittaart

fruittaart

Ingrediënten:
150 gr amandelmeel
175 gr boekweitmeel
4 eieren
2 bananen
50 gr honing
125 gram gedroogde abrikozen
50 gr kokosolie (zacht)
50 gr plantaardige yoghurt zoals soja bijv.(gewone yoghurt kan ook)
2 tl bakpoeder
2 tl vanille stevia
snufje zout
2 appels
pecannootjes

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 165 graden.

Doe de bananen, abrikozen, eieren, kokosolie of boter, honing, vanille stevia en de yoghurt in de blender en mix tot er een romige massa ontstaat.
meng nu de meel met het bakpoeder en het zout en voeg het mengsel uit de blender erbij. snij 1 appel in blokjes en voeg toe aan het beslag.
Vul nu een taartvorm met het beslag. Snij de appel in ronde stukken ( kijk op de foto ) en versier de taart. als laatst de pecannootjes erover en nu de oven in. bak de taart in +/- 35 min af.
Doe de grote haal.de.sateprikker.er.droog.uit-truc om te kijken of de taart gaar is.