Over mij…

Hallo, mijn naam is Natalie Heemskerk(46 jaar) en ik ben dagelijks bezig in mijn keuken om recepten te verzinnen zonder koemelk en minder gluten. Al mijn recepten zijn aan te passen met wat jij in huis hebt.
Ik vind het echt een sport om zo min mogelijk suikers te gebruiken maar dat mag niet ten koste gaan van de smaak.
Ik ben getrouwd ( bijna 25 jaar ) met de liefste en leukste man natuurlijk en we hebben een gezin met 4 kinderen, 2 meiden van 20 en 18 jaar en twee jongens van 16 jaar ( tweeling ) en we hebben ook nog een hond. Een druk en gezellig huishouden en prima te combineren met mijn grote hobby. Ik kook en bak en de rest mag er van mee genieten. En zo kom ik samen met hen tot de lekkerste smaken in mijn gezonde recepten. heeft u vragen? mail gerust.

 

We hebben nu een mooi Kookboek gemaakt met alle lekkere makkelijke gezonde recepten die hier in huis veel worden gemaakt. De favorieten zijn samengevoegd in Natalie’s Kookboek. Een heel mooi kookboek waar we tot nu toe alleen maar complimenten voor hebben gehad. Er word veelvuldig uit gekookt en gebakken! zoekt u maar na op #natalieskookboek

interessen in het kookboek? klik HIER

Heeft u interesse in een samenwerking met natalieskeuken? Heeft u leuke culinaire nieuwtjes of producten wat binnen mijn levens-style past, dan zou ik het leuk vinden als u contact met mij opneemt.

 

Op instagram is bereik nu al 36,8K

Op Faceboek ben ik later pas begonnen en telt nu 4836 likes

Mijn website word gezellig bezocht door 20.000 bezoekers per maand

 

info@natalieskeuken.nl

KvK nr 65353838

het BTW nummer kunt u vinden onder aan het factuur of via mail.

postadres : Brouwerstraat 1d  2231HN Rijnsburg