Gnocchi met vis

Gnocchi met vis

Hoi allemaal! Eet je een keertje alleen, maar wil je toch iets lekkers maken? Probeer dan dit:

Ingrediënten:
– 200g gnocchi
– 5 diepvries blokjes spinazie
– ½ zalmfilet
– 5 garnalen
– 3 kleine tomaatjes
– 3 scheutjes tomato frito
– 3 scheutjes soja cuisine light
– Parmezaanse kaas
– Rucola

Bereid de gnocchi klaar volgens de verpakking. Doe ondertussen de spinazie in een pan en laat het slinken. Als de spinazie geslonken is, giet je het vocht af. Doe de spinazie opnieuw in en pan en voeg de zalmfilet toe. Na 1 minuut voeg je de garnalen toe. Bak dit voor 3 minuten. Daarna voeg je de tomaatjes, tomato frito en soja toe. Bak dit nog1 minuut mee. Roer nu de gnocchi door het sausje. Serveer het op een bord en garneer het met parmezaanse kaas en rucola.

Liefs,

Lisa (@kitchensweetkitchen) volg me ook op instagram!