groente crackers

groente crackers

hoe leuk met wat extra verstopte groente? ik zag deze groentespread bij albert heijn en ik dacht he! daar kan ik wel wat mee…… ik vergeet elke keer de groente pulp te bewaren uit mijn sap centrifuge maar ik denk dat het daar ook mee kan! Dus maak je wortelsap in je sapcentrifuge of slowjuicer bewaar de pulp en maak er crackers van. zo leuk weer!

ingrediënten:

150 gr havermout

100 gr amandelmeel

100 gr zaden en pitten ( lijnzaad, pompoenpitten, zonnebloempitten etc )

2 eieren

75 gr jong belegen kaas

150 gr groentespread wortel of biet van albert Hein

hoe maak je ze?

Doe al de ingrediënten in een mengkom, roer alles door met een vork. Kneed met de hand nog even na en vorm 1 grote bal. Leg deze tussen twee bakpapieren in en rol het deeg uit met een deegroller. Maak er een lap van 20 bij 30 cm. Haal de bovenste bakpapier eraf en snij de crackers. Bak ze nu af in 20 min in de voorverwarmde oven op 180 graden.