Happiehalen

Dit is het verhaal achter de website www.happiehalen.nl. Ik vind dit zo onwijs leuk verzonnen, dat ik het gewoon met jullie moest delen. En nee ik ga niet voor de regio koken haha ik hoorde je het denken. Maar lees hoe leuk dit is!! Ik vind dit een top idee! en jij? Ben jij een hobbykok of zoek je een heerlijke hap?

Daar zaten we dan. Met z’n vijven aan een tafel in een appartement ergens in Amsterdam. Om me heen hoor ik de hersens kraken maar oplichtende gloeilampen heb ik nog niet gezien. Na een hele dag kauwen op de achterkant van pennen hadden we nog geen idee waar we mee aan de slag wilden. We besloten om later verder te denken en eerst samen avondeten te gaan koken. “Als je voor vijf personen kookt kost het maar een paar euro per persoon”. “Ja dat is leuk maar ik kook voor maximaal twee personen normaalgesproken en ik houd niet eens van koken. Ik haal liever iets af om de hoek”. “Haal het dan bij mij af. Voor de prijs van een broodje döner kun je dan van mijn kookkunsten genieten! Dan zijn we beiden goedkoper uit”. “Als je nou bij mij om de hoek woonde kwam ik iedere dag bij je langs”. “Wat nou, als je bij je buurvrouw voor zo weinig je avondeten kunt afhalen?” Ureka! Dat wilden we gaan regelen. Niet alleen voor hem maar voor iedereen. Het gloeilampje dat al de hele middag niet aan wilde begon te branden. Een website waarop koks hun maaltijden kunnen verkopen aan mensen in de buurt.

Er moest veel gebeuren maar met het enthousiasme dat ik om me heen zag wist ik al snel dat het wel goed zou komen. We gingen aan de slag en al snel hadden we een naam, een logo, flyers, social media pagina’s, een domein en nog veel meer. Verder hebben we een eindeloos aantal mensen gesproken die het een erg leuk idee vinden en met goede suggesties kwamen. Ondertussen zijn we met hulp van een kennis de website gaan ontwerpen en bouwen. Happiehalen.nl begon vorm te krijgen.

Momenteel komen we iedere dag samen om Happiehalen.nl nog beter te maken. Het is een fantastische fase om ermee bezig te zijn. De bèta versie van de website is online en we krijgen steeds meer aanmeldingen van hobbykoks. Ook de eerste maaltijden zijn al afgehaald en we genieten met volle teugen van de positieve reacties die we ontvangen.

We zullen onze uiterste best doen om van dit platform een denderend succes te maken. We hopen dat we in de toekomst iedereen in Nederland een lekkere maaltijd voor een gezonde prijs kan afhalen bij een hobbykok die in de buurt woont.

We zijn altijd te bereiken voor vragen of opmerkingen en voor meer informatie kunt u vast al raden op welke website dat te vinden is. We zijn ook actief op Facebook en Instagram. Alle aanmeldingen, likes en volgers brengen een glimlach op ons gezicht.

Namens het happiehalen team wens ik iedereen veel kookplezier en eet smakelijk!

Tim Kerstholt

Website: www.happiehalen.nl

Facebook: https://www.facebook.com/happiehalen/

Instagram: https://www.instagram.com/happiehalen/

Telefoon: 06 839 22 514