kokos-taart

kokos-taart

Nodig voor de bodem:

4 el kokosolie

3 el honing

5 el amandelmeel

4 el havermout plus wat extra

3 el kokosrasp

Leg bakpapier op de bodem van de springvorm. Zo’n appeltaart springvorm. Kokosolie en de honing verwarmen in een pannetje, nu de amandelmeel, havermout en de kokosrasp erbij, goed roeren. En nu de bodem bedekken van de taartvorm. bestrooi met wat havermout en bak de bodem lichtbruin in de oven op 160 graden. zo ongeveer 10 min. laat nu de bodem even goed afkoelen.

Nodig voor de vulling:

600 gr kokosyoghurt ik had deze keer van aspro soja

9 gelatineblaadjes

sap van 1 citroen

2 tl stevia vanille

3 el honing

1 pakje soja slagroom (250 ml)

Leg de gelatineblaadjes in koud water. Doe de yoghurt in een kom en roer om met een garde. Doe de honing en het pakje soja slagroom erdoor roeren. Verwarm de sap van 1 citroen in een pan (niet laten koken), voeg hierbij de uitgeknepen gelatine blaadjes.

Nu gaan we het beetje bij beetje mengen met de yoghurt…. Alles erdoor heen geroerd? Nu gieten we het boven op de bodem. In de taartvorm en plaatsen het voor zeker drie uur in de koeling.

topping;

125 gr pure chocola

wat kokoschips voor versiering

als laatst de gesmolten chocola erover decoreren dan nog even terug in de koelkast. Als laatste  de kokoschips erover decoreren.

eet smakelijk en geniet !!!!