Schaal vol luxehapjes

Schaal vol luxehapjes
„Dit zijn hapjes die wij allemaal erg lekker vinden en waar je gemakkelijk mee kunt variëren. Ze zien er op een schaal prachtig uit. De wraprolletjes kun je makkelijk een dag van tevoren maken. Ik rol de wrap dan in aluminiumfolie en bewaar die in de koelkast.”

– caprese op een stokje: minimozzarella, tomaatje en een basilicumblaadje

– parmaham op een stokje: bolletje cantaloupe- of galiameloen, parmaham en zongedroogd tomaatje (de meloen kan vervangen worden door minimozzarella)

– wrap met carpaccio: wrap (zie voor recept eventueel ”Natalie’s kookboek”) met truffelmayonaise, carpaccio, rucola, geraspte kaas en pijnboompitten

Smeer de wrap in met truffelmayonaise. Schik hier de carpaccio overheen. Leg er dan wat rucola, kaas en pijnboompitten op. Daarna kun je de wrap oprollen.

– glaasje met zalmsalade: rucola, truffelmayonaise, zalm, kappertjes en dille

Doe van alle ingrediënten achtereenvolgens een plukje (van de mayonaise een theelepeltje) in een glaasje. Je kunt de zalm vervangen door carpaccio, tonijn of garnalen.

– wrap met kip: wrap, roomkaas met bieslook, plakjes kipfilet (beleg), zongedroogde tomaatjes en rucola

Smeer de wrap in met de roomkaas. Schik hierover vijf plakjes kipfilet. Leg dan de rucola en de vier à vijf zongedroogde tomaatjes er in een lange baan op. Rol de wrap daarna stevig op.

klik hier voor het recept van vers gemaakte wraps

fijne jaar wisseling!!