bananenbrood cranberries en peer

bananenbrood cranberry en peer , omdat er nu toch peren in overvloed zijn! En het is nu al weer kouder aan het worden dus bakken we ze weer graag bruin! heerlijk glutenvrij en melkvrij recept.

bananenbrood cranberry en peer

nodig;

Amandelpulp van het amandelmelk recept. Of 200 Gr amandelmeel
3 flinke el kokosmeel
2 bananen fijngeprakt
4 eieren
2 tl vanillepoeder
3 el kokosbloesemsuiker
1 el kokosolie
100 Gr schapenyoghurt
1 peer ( geschild en in stukjes )
Hand cranberries ( ongezoet )
1 flinke tl baking soda
En voor decoratie havervlokken
3 kleine cakeblikjes ( albertheijn )

Verwarm de oven voor op 160 graden

Prak de banaan en doe dit in de mengkom. Voeg nu de rest toe behalve de havervlokken. Roer goed door met een lepel. Vet de drie kleine cakeblikjes ( 15 cm ) in en verdeel het beslag. Strooi de vlokken erover en bak af in 35 min op 160 graden. Ik vind dit zo handig 3 kleine cakejes want zo vries ik er twee in. Tipvanflip