speculoos

Wie kent het niet? speculoos voor op je brood! hmmmmm nu zag ik het recept bij @charlie_s_kitchen op instagram. werd er onder bijna geschreeuwd door mijn dochter; ” maaammmmmm deze maken!!!”

Oké dus ik ging aan de slag. OOOH wat onwijs lekker is dit!!!  Maar Natalie zou Natalie niet zijn als ik aan ieder recept een twist gaf.

dus nou hier komt mijn recept;

200 gram gemengde rauwe noten
1 el speculaaskruiden
1el kaneel
4 el kokosbloesemsuiker
120 ml amandelmelk ( klik hier voor recept )

Bak de noten kort (15 min) in de oven op 160 graden. Roer tussendoor. Laat ze dan afkoelen. Doe dit dan in de blender. Mix dit zeker 5-6 min totdat het smeuïg word. Dan de kruiden, suiker en de melk erbij en laat zeker min draaien. Doe het over in een glazen potje. Bewaar in de koelkast. 1 week houdbaar!

Dit recept heb ik van @charlie_s_kitchen heb het recept alleen een eigen zoetere twist gegeven.

Wil je het gezondere recept? Klik dan HIER

volg je mij al op Facebook? blijf wekelijks op de hoogte van de nieuwste recepten