Bananenbrood met abrikozen en vanille

Bananenbrood met abrikozen en vanille
Bananenbrood met abrikozen en vanille! Waarom? omdat ik even geen dadels in huis had en de gedroogde abrikozen bleven over. Dussss de grote verwissel truc. Dit bananenbrood behoord niet geheel tot de categorie healthy maar zeker tot die van verschrikkelijk lekker!!! Wil je hem gezond? vervang dan de vanille suiker voor vanille pasta.

Bananenbrood met abrikozen en vanille

Ingrediënten:

3 bananen
3 eieren
15 gedroogde abrikozen
100 gr. amandelmeel
100 gr. havermeel
3 zakjes vanille suiker of 2 tl vanillepasta
2 theelepels bakpoeder
snufje zout

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Doe de bananen, eieren en abrikozen in een blender en mix dit op de hoogste stand tot één egale massa.
Neem een grote mengkom en meng hier de amandelmeel, havermeel, vanille, zout en bakpoeder in. Voeg nu het gemixte bananenmengsel toe.
Roer het geheel goed door elkaar zodat er weer een egale massa ontstaat zonder klontjes. Spatel het mengsel nu in een cakeblik met bakpapier.

Bak het bananenbrood vervolgens in 45 à 50 minuten gaar.

Laat het bananenbrood afkoelen op een rooster.

wil je nog meer recepten van bananenbrood? KLIK hier