pompoencake

Lang leve de Pompoen! Heerlijk en zo gezond. Daar lust ik wel cake van! Pompoencake heerlijk gevuld met noten en gekruid met koekkruiden.

ingredienten;
500 gr pompoen
150 gr amandelmeel
100 gr boekweitmeel
100 gr kokosbloesemsuiker
50 gr honing
110 gram kokosolie smelten in een pan met de honing
2 eieren
1 el bakpoeder
2 el koekkruiden
1 el kaneel
1 handje walnoten
1 handje pecannoten
1 handje lijnzaad

Hoe maak je het?

Zet de oven op 160 graden.

Schil de pompoen en snij in kleinere stukjes. Doe deze in een pan met water en breng dit aan de kook. Laat de pompoenstukjes 15 min koken en daarna goed uit laten lekken in een zeef.

Alle Ingrediënten nu bij elkaar in een grote mengkom en ook de zachte pompoenstukjes erbij. Nu goed mixen met mixhaken.
Schep het mengsel in een cakeblik en bak het af in ongeveer 60 min

pompoencake