fruity granola

Nodig;

100 Gr havervlokken
50 Gr havermout
75 Gr pecannoten
75 Gr cashewnoten
1 afgestreken el kaneel
2 el kokosolie extra virgin
2 el agavesiroop ( honing kan ook )
2 bananen geprakt
Handje gedroogde mango ( ongezoet )
En kokos snippers ( ongezoet )

Prak de bananen in een kom en voeg de agavesiroop en kokosolie erbij en roer goed door totdat het romig is.
Voeg dan de havervlokken, havermout, kaneel en de noten toe er roer erdoor heen. Leg dit mengsel op de met bakpapier beklede bakplaat. En nu de voorverwarmde oven in op 180 graden. Roer dit mengel om de 6 min
om… Herhaal dit 4/5 keer totdat het mooi bruin is. Laat goed afkoelen. Voeg nu het gedroogde fruit (mango en kokos heb ik van Jan Gotjé )erbij . Dit kan je zelf invullen naar eigen smaak. Bewaar in een afgesloten weckpot. Ook leuk als kado!