amandel bananenbrood

nodig; deze heerlij amandel bananenbrood is gemaakt van amandelpulp, nog meer reden om eens amandelmelk te maken.

150 Gr amandelmeel ( ik had nu 150-200gr  amandelpulp over van dit recept)
2 grote bananen
50 Gr gedroogde abrikozen in stukjes
Sap en rasp van een 1/2 sinaasappel
3 eieren
70 Gr havermout
30 Gr hennepzaad ( optioneel )
1 el kaneel
1 el koek en speculaaskruiden
2 tl wijnsteenbakpoeder
Blender de bananen abrikozen eieren en het sap van de sinaasappel .
Doe in een groten mengkom de rest van de ingrediënten en meng het door elkaar. Dan de natte massa erdoor roeren en doe het dan over in een ingevet cakeblik. Nu in de oven op 160 – 170 graden ( iedere oven is anders) en bak hem in +/- 45 min gaar. Check of hij gaar is, door een prikker erin te steken . Als die er droog uitkomt is hij gaar. Af laten koelen op het rooster…. Jummmmm lekker voor ontbijt met een lik roomboter of kokosolie!

wil je op de hoogte blijven van al mijn nieuwe recepten? volg me ook op Facebook