Raw Strawberry Cheesecake

dit is een raw strawberry cheesecake en hij is fantastisch! hier in huis is de taart sneller op dan hij gemaakt is helaas. ik moet hem echt verstoppen ergens achter in de vriezer, anders heb ik gewoon niks! Bestel nu de ingrediënten met 30% Korting op Jan Gotjé Noten 

Strawberry Cheesecake

Nodig voor de bodem:

8 medjouldadels (ontpit)
25 gram kokosrasp
snuf zout
75 gram amandelen
1 el kokosolie

Nodig voor de vulling:

375 gram cashewnoten (een nacht laten weken in water)
sap van 1 citroen
2 el kokosolie
eventueel wat kokosmelk
4 el agavesiroop
1 tl vanille pasta of essence
1 cup aardbeien ( ongeveer 6-8 stuks )

Taartvorm 18 cm
Hoe maak je het?

We beginnen met de bodem. Doe de ingrediënten voor de bodem in de blender en mix tot er een plakkerige massa ontstaat. bekleed hiermee de taartvorm.

Dan de vulling. als het goed is heb je de cashewnoten al geweekt.
Doe alles (behalve de aardbeien) in de blender en blender tot er een romige massa ontstaat. Lukt dit niet erg goed? Voeg er dan wat kokosmelk erbij. romig genoeg?  Schep dan iets meer dan de helft in het taartblik. Doe nu de aardbeien bij het overgebleven mengsel en blender nog een keer. Deze massa gaat on top ( erboven op). Zet nu de taart zeker 1 uur in de vriezer….. Eet smakelijk!!!