glutenvrije chai eierkoeken

glutenvrije chai eierkoeken

Deze zijn ook weer heerlijk gelukt. dus alsjeblieft speciaal voor jou deze heerlijke eerlijke eierkoeken.

50 gram amandelmeel
50 gram boekweitmeel
50 gram kokosbloesemsuiker
2 eieren
1 el chai tea kruiden ( of wat je in huis hebt bijv. kaneel, speculaaskruiden)
1 tl bakpoeder
snuf zout
boekweitvlokken ( of havermoutvlokken )

Hoe maak je het?

Doe de eieren in een grote kom met de 50 gram suiker en mix tot een dikke substantie.
Voeg dan de amandelmeel, boekweitmeel, zout en bakpoeder in de kom en roer dit met een lepel zachtjes er door heen.

zet de oven op 160 graden

Neem een bakplaat met bakpapier en maak 4 hoopjes beslag. niet te dicht bij elkaar want het deeg loopt uit. strooi er wat boekweitvlokken overheen en bak de eierkoeken in 10-12 min gaar.